Citterio

Vår leverantör av italienska charkprodukter, är marknadsledare på den italienska marknaden och störst även på export runt om i världen. De har hållit på sedan 1878. De producerar ett komplett charksortiment med bland annat salami, Bresaola, mortadella, Prosciutto Crudo, Coppa di Parma och äkta parmaskinka. Från Citterio har vi även hämtat vi vår Salami stick Piccante i en trepack. Magiskt god med ett riktigt sting i smaken. Deras fabriker är alla certifierade enligt BRC och IFS.

Citterio

Paraje Sotuelamos

Vår spanska leverantör Paraje Sotuelamos förser oss med Spaniens bredaste utbud av ostar. De har all spansk ost du kan tänka dig. En riktig pärla! Deras fabrik är såklart certifierad enligt BRC och IFS precis så som vi på FoodCompetence kräver av våra leverantörer. Prova själva, ni lär inte bli besvikna!

Paraje Sotuelamos

Latteria Sociale Mantova

Latteria Sociale Mantova förser oss med den Grana Padano vi valt att arbeta med i vårt sortiment. De förser os även med Parmigiano Reggiano. De har tillverkat ost sedan 1929! Prova själva, deras ostar går inte av för hackor! Alla certifieringar är dessutom på plats.

Latteria Sociale Mantova

Salumificio VIANI

I vår jakt på det bästa från det fantastiska Toscana hittade vi Salumificio VIANI som har tillverkat chark av högsta kvalitet sedan 1922. De har mixat tradition med teknologi vilket gör att de har alla nödvändiga certifieringar. I det skivade sortimentet finns bland annat Salami med tryffel och Prosciutto Toscana DOP.

 Salumificio VIANI

CSABAHUS

Rökta och lufttorkade korvar är denna producents specialitet. På gränsen mot Rumänien hittade vi CSABAHUS som tillverkar chark av högsta kvalitet. Ungern & korv har en lång tradition som sträcker sig tillbaka ända till 1800-talet. De har mixat tradition med teknologi och de har alla nödvändiga certifieringar. I sortimentet finns bland annat Gyulai & Csabai, två unika ungerska korvar smaksatta med paprika.

CSABAHUS

EL POZO

Vår spanska charkleverantör EL POZO är världens största producent av spansk chark. De har allt du kan tänka dig i charkväg. De har dessutom 100% kontroll på hela produktionskedjan då de till och med äger marken där födan till grisarna odlas. Vi har bland annat valt ut deras ”Top of the line”, Iberico-sortiment, samt även deras ”salamisar” som kan förvaras i rumstemperatur. Fabrikerna är alla certifierade enligt konstens alla regler

EL POZO

Cilento

Vi har hittat en pärla bland tillverkarna av Buffelmozzarella. Cilento heter de. Ett familjeföretag som startades 1976. Deras fabrik är såklart certifierad enligt BRC och IFS precis så som vi på FoodCompetence kräver av våra leverantörer. Prova själva, ni lär inte bli besvikna!

Cilento

Cantarelli

1876 grundades Cantarelli och fortfarande drygt 135 år senare så är det samma familj som driver företaget. De har med andra ord haft god tid på sig att förfina kvaliteten på sina parmesanostar och de har lyckats fantastiskt bra. Alla certifieringar är dessutom på plats.

Cantarelli

Henri Raffin

Henri Raffin är ett familjeföretag grundat redan 1937 i regionen Savoy. Henri Raffin traditionella charkspecialiteter är är resultatet av fyra generationers kuskap tillsammans med de recept de utvecklat under lång tid för att idag kunna erbjuda produkter med unik karaktär och av högsta kvalitet. De är dessutom väl certifierade och innehar IFS samt följer HACCP.

Henri Raffin

PALCARSA

Från vår spanska charkleverantör PALCARSA hämtar vi en hel rad med fantastiska charkpärlor. Något av det bästa Spanien kan erbjuda i charkväg. Vad sägs om en lufttorkad Curadoskinka eller varför inte en cecina. Det finns massor att välja mellan. De är Certifierade efter de normer vi kräver. Vi hämtar även vår färska chorizo för grillen, grytan eller pannan. Extra het eller normalstark, välj själv. Tillsammans med Palcarsa har vi på Foodcompetence tagit fram smaksatta spanska chorizos. Chipotle och jalapeño är de vi valt att satsa på.

PALCARSA

Acento/La Bellota

Från vår spanska leverantör Senorio di Olivenza hämtar vi vår Jamon Bellotta. Bättre än så här blir det inte. Kvaliteten är odiskutabel. Vidare så förser de även oss med en Jamon de Campo IBERICO under märket Acento, Fabriken är certifierad enligt alla konstens regler.

Acento/La Bellota

Jomi

Från södra Italien kommer JOMI, experter på att förädla italiensk lufttorkad chark. Alla certifikat är på plats!

Jomi

Valcolatte

Valcolatte grundades 1914 av Mr. Enzo Panizzi som strax efter starten reste för att deltaga i första världskriget. När han återvände hade hans fru skött och utvecklat deras gemensamma företag och valcolatte har varit i samma familjs ägo sedan dess. Produkterna håller högsta möjliga kvalitet. Deras fabrik är såklart certifierad enligt BRC och IFS precis så som vi på FoodCompetence kräver av våra leverantörer.

Valcolatte